Перейти до головного вмісту
Система Е-навчання БНАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

  1. На головну
  2. Курси
  3. Аспіранти
  4. 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Мікробіологія харчових продуктів і кормів
Моніторинг показників безпечності та якості харчових продуктів
Ризик-орієнтований контроль на потужностях з виробництва та обігу м᾽яса забійних тварин
Неспецифічна профілактика хвороб тварин (гігієна, етологія, добробут, санітарія)
ГІГІЄНА ВИРОЩУВАННЯ ТВАРИН ТА ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
МОНІТОРИНГ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ КОРМІВ І НУТРІЦЕВТИКІВ
ГІГІЄНА І ЕКСПЕРТИЗА М᾽ЯСА ТА М᾽ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
Продовольча та екологічна безпека у воєнний та післявоєнний часи: правові виклики для України та світу
Особливості здійснення державного контролю (харчового контролю) та державного ветеринарно-санітарного контролю в умовах воєнного часу
ГІГІЄНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН І ПТИЦІ
БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА ПТИЦІ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ПРОБІОТИКІВ
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
САНІТАРНА БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОФІЦІЙНИЙ КОНТРОЛЬ
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ САНІТАРНИХ ЗАХОДІВ
Гігієна та експертиза харчових продуктів і кормів
Методологія наукових досліджень у ветеринарній гігієні та санітарії
Харчові токсикоінфекції і токсикози та розроблення системи профілактики
Аналіз небезпечних факторів за виробництва та обігув харчових продуктів і кормів
Контроль фальсифікації харчових продуктів та розробка системи протидії
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • СторінкаПОЛОЖЕННЯ про олімпіаду

    • ФайлІмпорт тестів. Формат Gift

    • ФайлМетодичні вказівки з формування та розміщення елек...

    • ФорумФорум БНАУ

    • ФайлТехнологічна інструкція по роботі з електронним жу...

    • ФайлШаблон до електронного журналу

    • ФайлМатеріали семінару

    • Курси

      • Агробіотехнологічний факультет

      • Біолого-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Екологічний факультет

      • Економічний факультет

      • Соціально-гуманітарний факультет

      • Журнали

      • Предметні олімпіади

      • Аспіранти

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

          • МікробХПіК

          • безпечність та якість харчових продуктів

          • ризи-орієнтований контроль на потужностях

          • Благополуччя, добробут тварин

          • Гігієна вирощування тварин та охорона довкілля

          • Санітарно-гігієнічне забезпечення технології вироб...

          • Моніторинг показників безпечності та якості кормів...

          • Гігієна і експертиза м᾽яса та м᾽ясних продуктів

          • Продовольча та екологічна безпека

          • Державний контроль харчових продуктів

          • Гігієна сільськогосподарських тварин і птиці

        • Мол.-біолог. методи дослідження

        • Еволюцїя агрономїчної науки

        • Агротехнічні моделі

        • Проектування техн. процесів в рослинництві

        • ФН аспіранти

        • Аспірантура

        • Сучасні клініко-інструментальні методи діагностики...

        • «Екологічна генетика та селекція рослин»

        • Селекція польових культур на макроознаки

        • СУЧАСНІ НАУКОВІ РОЗРОБКИ У ВЕТЕРИНАРНІЙ РЕПРОДУКТО...

        • Ультразвукова діагностика у ветеринарній репродукт...

      • Інститут підвищення кваліфікації

      • Атестація

      • Міжнародний навчально-науковий інвестиційний центр

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток