Метою вивчення дисципліни
«Оптимізація технологій у тваринництві» є закріплення здобувачем знань в даному
напрямку вивчення сучасних технологій виробництва молока і яловичини та
ресурсозбереження при їх виробництві, вивчення економічної ефективності
технологій з виробництва високоякісної продукції.
«Оптимізація технологій у тваринництві» є закріплення здобувачем знань в даному
напрямку вивчення сучасних технологій виробництва молока і яловичини та
ресурсозбереження при їх виробництві, вивчення економічної ефективності
технологій з виробництва високоякісної продукції. Забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців (докторів філософії) в
галузі 20 "Аграрні науки та продовольство" зі спеціальності технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва, надати теоретичні знання та практичні уміння удосконалення
існуючих технологій та розробки нових з метою підвищення економічної ефективності
функціонування галузі.
«Оптимізація технологій у тваринництві» є закріплення здобувачем знань в даному
напрямку вивчення сучасних технологій виробництва молока і яловичини та
ресурсозбереження при їх виробництві, вивчення економічної ефективності
технологій з виробництва високоякісної продукції. Забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців (докторів філософії) в галузі 20 "Аграрні науки та продовольство" зі спеціальності технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, надати теоретичні знання та практичні уміння удосконалення існуючих технологій та розробки нових з метою підвищення економічної ефективності функціонування галузі.
- Викладач: Луценко Марія Михайлівна