- Згідно вимог освітньо-професійної
програми «Харчові технології» здобувачі повинні набути здатності отримувати
наступні компетентності:
- - навички використання інформаційних та комунікаційних технологій;
- - здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел;
- - здатність працювати в команді;
- - здатність працювати автономно;
- - здатність проводити дослідження в умовах
спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач.
- Уміти застосовувати інформаційні та комунікаційні технології для
інформаційного забезпечення професійної діяльності та проведення досліджень
прикладного характеру
- Визначати відповідність показників якості сировини, напівфабрикатів і
готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу
(або контролю).
- Мати базові навички проведення теоретичних та/або експериментальних
наукових досліджень, що виконуються індивідуально та/або у складі наукової
групи.
- Підвищувати ефективність роботи
шляхом поєднання самостійної та командної роботи.
- Вміти
розв’язувати широке коло проблем і задач харчових технологій завдяки розумінню
їхніх основ та проведення теоретичних і експериментальних досліджень
- Метою вивчення
дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» є надання студентам необхідного
обсягу знань в галузі наукових досліджень, їх підготовка до самостійного
виконання наукової роботи, ознайомлення з формами звітів, методикою підготовки
повідомлень, доповідей, наукових статей, курсових та дипломних робіт; розвиток
творчої ініціативи.