• Згідно вимог освітньо-професійної програми «Харчові технології» здобувачі повинні набути здатності отримувати наступні компетентності:
  • - навички використання інформаційних та комунікаційних технологій;
  • - здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел;
  • - здатність працювати в команді;
  • - здатність працювати автономно;
  • - здатність проводити дослідження в умовах спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач.
  • Уміти застосовувати інформаційні та комунікаційні технології для інформаційного забезпечення професійної діяльності та проведення досліджень прикладного характеру
  • Визначати відповідність показників якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу (або контролю).
  • Мати базові навички проведення теоретичних та/або експериментальних наукових досліджень, що виконуються індивідуально та/або у складі наукової групи.
  •  Підвищувати ефективність роботи шляхом поєднання самостійної та командної роботи.
  •  Вміти розв’язувати широке коло проблем і задач харчових технологій завдяки розумінню їхніх основ та проведення теоретичних і експериментальних досліджень
  • Метою вивчення дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» є надання студентам необхідного обсягу знань в галузі наукових досліджень, їх підготовка до самостійного виконання наукової роботи, ознайомлення з формами звітів, методикою підготовки повідомлень, доповідей, наукових статей, курсових та дипломних робіт; розвиток творчої ініціативи.