Метою вивчення дисципліни «Організація та управління виробництвом» є формування у студента теоретичних знань з питань організації та управління виробництвом на підприємствах харчової промисловості та набуття практичних вмінь і навичок щодо застосування технологій, методів в управлінні виробництвом, що необхідні для виконання функцій фахівця на підприємстві.
Згідно вимог освітньо-професійної програми
«Харчові технології» здобувачі повинні набути здатності отримувати наступні
компетентності: - здатність виявляти ініціативу та підприємливість; - здатність оцінювати
та забезпечувати якість виконуваних робіт; - здатність працювати
в команді; - прагнення до
збереження навколишнього середовища. - здатність зберігати та примножувати моральні,
культурні, наукові цінності і досягнення суспільства на основі розуміння
історії та закономірностей розвитку предметної області, її місця у загальній
системі знань про природу і суспільство та у розвитку суспільства, техніки і
технологій, використовувати різні види та форми рухової активності для забезпечення
здорового способу життя; - здатність розробляти та впроваджувати ефективні методи
організації праці, нести відповідальність за професійний розвиток окремих осіб
та/або груп осіб; - здатність
підвищувати ефективність виробництва, впроваджувати сучасні системи
менеджменту.
- Викладач: Бількевич Віта