Навчальна дисципліна
“Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин” є фундаментальною під
час підготовки фахівців із спеціальності “Зооінженерія” напряму
підготовки 8.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва”, а також
теоретичною основою для глибокого розуміння складних фізіолого-біохімічних
процесів, що відбуваються в організмі тварин.
Біологія продуктивності – це наука, яка вивчає біологічні основи для реалізації генетичного потенціалу з метою одержання максимальної продукції від сільськогосподарських тварин із найменшими затратами на її виробництво.
та птиці у стимуляторах продуктивності.Програма дисципліни реалізується через викладання теоретичного матеріалу, самостійної роботи студентів та проведення лабораторно-практичних занять.