Згідно вимог освітньо-професійної програми «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» здобувачі повинні набути здатності отримувати наступні компетентності:
Здатність реалізувати свої права і обов’язки як члена суспільства, усвідомлювати цінності громадянського (вільного демократичного) суспільства та необхідність його сталого розвитку, верховенства права, прав і свобод людини і громадянина в Україні.
Знання та розуміння предметної області та розуміння професійної діяльності.
Здатність до адаптації та дії в новій ситуації.
Здатність працювати в команді та мати навички міжособистісної взаємодії.
Здатність застосовувати базові знання економіки, організації та менеджменту у виробництві та переробці продукції тваринництва.
Здатність застосовувати знання організації та управління технологічним процесом переробки продукції тваринництва для ефективного ведення господарської діяльності підприємства.
Здатність аналізувати господарську діяльність підприємства, вести первинний облік матеріальних цінностей, основних засобів, праці та її оплати.
- Викладач: Машкін Юрій